Предстоящо представяне на книга на Хелиана Стоичкова в Радомир

Източник Пресцентър РАДОМИР

Книгата с детски приказки на писателката Хелиана Стоичкова "Пазителят на съкровището" ще бъде представена на 31.08 в пресцентър Радомир при стария пазар. Представянето ще започне от 18.30 часа и ще преведе гостите през приказния свят на пазителят, красивите спомени за детството и любопитните неща, които си заслужават разходката във времето.

Вратата Яни и нейните приятели разменят редица такива мисли за света на хората и особено показателни са срещите на Яни с други врати, които се оказват твърде самовлюбени и горделиви. Всяка от тях има своя собствена концепция за това каква е функцията на вратата. И всяка една от тях има своя концепция кои неща правят една врата наистина ценна. Подиграват се на малкият Яни за това, че неговите дъски са стари и напукани от времето защото не могат да разберат, че неговата стойност е много по-голяма. Той дълги години е пазил едно безценно съкровище и никоя прелест свързана с лъскава повърхност, здрава ключалка или позлата не може да се опре на това, което той има.

Книгите на Хелиана Стоичкова за деца са вълнуващи и разнообразни. Това представяне е част от поредица събития, които предстоят до края на годината - ни споделиха от пресцентър Радомир.

Няма коментари:

Публикуване на коментар